شکلات ذوب می شود مانند جوانب مثبت؟ برای پوشاندن یا تزئین کیک ها و کلوچه ها با شکلات، باید آنها را “معطف” کنید. هنگام تمپر کردن، شکلات قهوه فرمند را دو بار آب می کنید.
دو روش مختلف وجود دارد: جدول بندی و تلقیح. تفاوت با ذوب معمولی: لعاب سطح براق خوبی پیدا می کند و رنگ غنی خود را حفظ می کند. چگونه کار می کند؟
شکلات قهوه فرمند را می توان به روش های مختلفی آب کرد. مهم این است که مراقب باشید زیاد داغ نشوید! چه چیز دیگری را باید در نظر بگیرید:
باید به این نکته توجه کنید: قابلمه را فقط تا 1/3 پر کنید، آب نباید حباب بزند و بخار زیاد از قابلمه بلند نشود.
دمای شکلات قهوه فرمند باید بین 45 تا 50 درجه باشد و به هیچ وجه بالاتر از 55 درجه سانتیگراد سپس اجازه دهید جرم تا 30 تا 32 درجه خنک شود.بهترین راه برای آب کردن شکلات چیست؟
هنگام تلقیح، ابتدا فقط دو سوم کل شکلات قهوه فرمند را ذوب کرده و سپس یک سوم باقیمانده را اضافه کنید.
شکلات ذوب شده کمی خنک می شود، شکلات جامد بدون اینکه گرم شود ذوب می شود در صورت لزوم دوباره برای مدت کوتاهی دما را افزایش دهید. پس از آن دوباره ذوب می شوند.
هنگام قرص، شکلات قهوه فرمند ذوب می شود (درجه حرارت: 45 درجه)، نیمی از جرم روی یک صفحه مرمر یا گرانیت قرار می گیرد. اینها یک سطح کار خنک و صاف را ارائه می دهند ایده آل برای تلطیف.
با استفاده از چاقو یا کاردک، جرم را به جلو و عقب ببرید تا غلیظ شود. سپس با باقی مانده شکلات قهوه فرمند ذوب شده مخلوط کنید و همه چیز را تا حدود 30 درجه سانتیگراد خنک کنید.
و این روش کار می کند.سایر روش های ذوب یا اینکه چگونه هنوز کار می کند و چگونه نه شکلات را در مایکروویو ذوب کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.