تخمه ادویه ها و گیاهان مانند سیر، پودر پیاز

آنها یک پوشش سیاه دانه با راه راه های تیره یا خاکستری دارند، پوسته یا پوسته، هسته کوچکی را احاطه کرده است که از حدود 20 درصد پروتئین و 30 درصد لیپید تشکیل شده است.

علاوه بر این، تخمه آفتابگردان قلمی حاوی سطح بالایی از آهن و فیبر غذایی است.

محتوای اسید لینولئیک بالای هسته آن را مستعد ترشیدگی می کند و بنابراین ماندگاری محدودی به آن می دهد.

در حالی که تخمه‌های آفتابگردان ساده به‌ عنوان غذای میان‌ وعده فروخته می‌شوند، بیشتر انواع آن خیس می‌شوند یا با موادی پوشانده می‌شوند تا ویژگی‌های دانه را بهبود بخشند.

تقویت کننده های طعم تخمه آفتابگردان نمکی اغلب برای افزایش جذابیت و متمایز کردن انواع محصول اضافه می شوند.

نمک رایج ترین تقویت کننده طعم است، این می تواند یک اثر طعمی لطیف ایجاد کند که “طعم بد ذاتی دانه های آفتابگردان خام را از بین ببرد.

تخمه

مقدار کمی شکر یا شربت ذرت خشک را می توان برای ایجاد طعم شیرین اضافه کرد. ادویه ها و گیاهان مانند سیر، پودر پیاز یا پاپریکا می توانند همچنین تاثیر منحصربفردی بر طعم و مزه تخمه آفتابگردان دارد.

هم طعم طبیعی و هم مصنوعی را می توان گنجاند.

علاوه بر مواد طعم‌دهنده، تخمه آفتابگردان ایرانی تولیدکنندگان می باشد.

شامل اصلاح‌کننده‌های بافت و ظاهر، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد نگهدارنده با دستور العمل‌های تخمه آفتابگردان هستند.

اصلاح‌کننده‌های بافت مانند مالتودکسترین یا نشاسته ذرت به کنترل احساس آفتابگردان هنگام قرار دادن در دهان کمک می‌کنند.

برای تغییر ظاهر دانه از اصلاح کننده های رنگ استفاده می شود. به طور معمول، از مواد رنگ آمیزی طبیعی استفاده می شود.

اصلاح کننده ها برای طعم های تخمه آفتابگردان ترکیه مانند باربیکیو یا خامه ترش مفید هستند.

گاهی اوقات آنتی اکسیدان ها برای بهبود ماندگاری دانه آفتابگردان با مهار واکنش های ترشی طبیعی اضافه می شوند. نمک مزیت اضافه ای دارد که دانه ها را نیز حفظ می کند.

  • منابع:
    1. Sunflower Seed
  • تبلیغات:
    1. ساخت اولین رگ خونی توسط نخ ابریشم!
    2. جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان با عدس
    3. مادری که نوزادش را با مانکن کتک می زد
    4. آیا می دانستید در تهیه واکسن از نفت استفاده می شود

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.