خوردن ترشی مخلوط در کنار نودل در کره شمالی ممنوع اعلام شد

ترشی ها برای سال ها وجود داشته اند. مردم اولین بار در شبه قاره هند شروع به ترشی کردن میوه ها و سبزیجات کردند، اما کمی بعد، این مفهوم در سایر نقاط جهان مشهور شد.

روش های ترشی ممکن است با عبور از مرزها در کشورهای مختلف تغییر کرده باشد، اما هدف نهایی یکسان باقی مانده است افزایش ماندگاری میوه ها و سبزیجات خاص.

ترشی نه تنها طعم غذاها را بهبود می بخشد، بلکه مواد مغذی آنها را نیز دست نخورده نگه می دارد.

وقتی به ترشی فکر می کنید، ترشی مخلوط اولین چیزی است که به ذهن شما خطور می کند.

ترشی مخلوط شیرازی رایج ترین ترشی هایی است که حاوی مواد مغذی سالمی است یک ترشی مخلوط بزرگ (44.6 گرم) حاوی مواد مغذی زیر است:

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.