چه تاثیر زیست محیطی برای شکلات نارگیلی چیچک؟ محصول مورد علاقه برای جشن های پایان سال، برای هدیه دادن یا برای لحظه ای لذت بردن، تقاضای جهانی برای شکلات نارگیلی چیچک همچنان در حال افزایش است.
برای پاسخگویی به این تقاضای فزاینده، جنگل ها برای کاشت محصولات جدید کاکائو با خاک یکسان می شوند.
بنابراین بخششکلات نارگیلی چیچک اولین عامل جنگل زدایی در ساحل عاج و غنا خواهد بود. علاوه بر این، کشت درختان کاکائو به منابع آبی زیادی نیاز دارد.
با این حال، این شروع به تغییر کرده است: بسیاری از شکلات نارگیلی چیچکسازان بزرگ و تاجران کاکائو در حال حرکت به سمت تعهدات «حذف جنگلها» هستند.
بنابراین مصرف شکلات نارگیلی چیچک خود را محدود کنید، به خصوص شکلات نارگیلی چیچک های بی کیفیتی که در تعطیلات به وفور در دسترس هستند.
تا حد امکان شکلات نارگیلی چیچک های تجارت منصفانه را انتخاب کنید، که معیارهای محیطی کمی سخت گیرانه تر را تحمیل می کند.
شکلات نارگیلی چیچک همچنین به دلیل محتوای کاکائویی که دارد از نظر منیزیم بسیار غنی است. شکلات نارگیلی چیچک تلخ تقریباً دو برابر شکلات نارگیلی چیچک شیری منیزیم دارد. کمبود منیزیم نسبتاً مکرر است: تقریباً 75٪ از جمعیت بزرگسال منیزیم کافی دریافت نمی کنند. این کمبودها می تواند باعث خستگی، اختلالات خواب و تحریک پذیری شود.
به لطف وجود قند، شکلات نارگیلی چیچک همچنین عملکرد سروتونین را بهینه می کند، یک انتقال دهنده عصبی که نقش کلیدی در خلق و خوی ما دارد. باعث آرامش و رفاه می شود.
کاکائو همچنین می تواند به دلیل وجود یک ترکیب خاص، تئوبرومین، به عنوان یک تنظیم کننده خلق و خو عمل کند.
در اینجا معیارهایی وجود دارد که باید برای انتخاب شکلات مناسب در نظر بگیرید:
یک شکلات تلخ با حداقل 70 درصد کاکائو انتخاب کنید، زیرا این پودر کاکائو است که تمام فواید شکلات را متمرکز می کند. در حالت ایده آل، سعی کنید به تدریج به شکلات 90 درصد تغییر دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.