به طور سنتی، خیار در طب عامیانه برای درمان بیماری هایی مانند اسهال، دیابت و فشار خون بالا استفاده می شده است.
که عمدتاً شامل آب است که خیار گلخانه ای درختی در آن الکترولیتها و مواد شیمیایی گیاهی اشباع شده است.
مشخصات شیمیایی منحصربهفرد خیار میتواند تعدادی از مزایای سلامتی احتمالی را به همراه داشته باشد.
خواص شیمیایی و ضد سرطانی، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی.
همچنین گزارش شده است که خیار لیپیدهای پلاسما را تغییر می دهد و به عنوان یک مسکن عمل می کند.
منبع خوبی از بیش از 73 ترکیب فنلی خیار گلخانه ای ناگین مختلف است که فواید سلامتی را به همراه دارد.
خیار دارای محتوای بالای فیبر غذایی و ارزش کالری بسیار پایین است که به دلیل کربوهیدرات کم و مقدار بسیار کم پروتئین و چربی است.
مصرف خیار می تواند به افزایش سیری کمک کند و به طور طبیعی اشتها را مهار کند، که کاهش مصرف غذا را آسان تر می کند.
خیار همچنین به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد هضم غذا را بهبود می بخشد و هضم کافی با کاهش وزن آسان تر مرتبط است.
با توجه به موارد فوق، رژیم غذایی خیار پدیدار شده است و در بین بسیاری از گزینه های مورد توجه در رژیم های درمانی کوتاه مدت کاهش وزن قرار گرفته است.
با این حال، باید توجه داشت که رژیم غذایی خیار گلخانه ای معمولاً از نظر تنوع محدود است.
به همین دلیل باید با برخی از غذاهای غنی از پروتئین تکمیل شود.
خیار حاوی کلسیم، فسفر و ویتامین K است. ویتامین K به بهبود جذب کلسیم کمک می کند.
مصرف کافی این عناصر خیار گلخانه ای هیدروپونیک با حفظ استخوان های سالمی که احتمال شکستگی کمتری دارند.
در کنار هم، این مواد مغذی به سلامت استخوان کمک می کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.