یک فنجان نخود حاوی 70.2 میلی گرم کولین است که به عملکرد مغز و سیستم عصبی کمک می کند.
کولین در خلق و خو، کنترل عضلات نخود آبگوشتی سبز یادگیری و حافظه و همچنین متابولیسم بدن نقش دارد.
ODS توصیه می کند که بزرگسالان 400 تا 550 میلی گرم منبع مطمئن کولین در روز، بسته به جنسیت و باردار بودن یا شیردهی آنها، مصرف کنند.
برخی از تحقیقات منبع معتبر نشان می دهد نخود آبگوشتی پخته که کمبود سلنیوم ممکن است.
خطر زوال شناختی را در افراد مسن افزایش دهد. این بدان معناست که سلنیوم ممکن است از سلامت شناختی، از جمله حافظه و تفکر حمایت کند.
فیبر به سالم نگه داشتن دستگاه گوارش کمک می کند و نظم و راحتی را افزایش می دهد. نخود و سایر حبوبات منبع خوبی از فیبر هستند.
مطالعاتی که در منبع مورد اعتماد در سال 2016 در مورد فواید تغذیهای نخود مشخص شد، نشان داد که افزودن نخود به رژیم غذایی منجر به افزایش قابلتوجهی در مصرف فیبر در رژیم غذایی میشود که مزایایی برای هضم و سایر فرآیندهای بدن دارد.
فیبرهای غذایی به عنوان حجم دهنده در دستگاه گوارش عمل می کنند. حجم دهنده ها باعث افزایش احساس سیری بعد از غذا می شوند و پروتئین نیز همین اثر را دارد.
احساس سیری طولانیتر بعد نخود آبگوشتی پلو از غذا خوردن میتواند به کاهش اشتها و کاهش کالری دریافتی فرد کمک کند.
بر اساس بررسی منبع معتبر در سال 2017، حبوبات، مانند نخود، حاوی فیبر نامحلول و محلول هستند که می توانند تخلیه معده را به تاخیر بیندازند.
سرعت حرکت غذای هضم شده نخود آبگوشتی در روده کوچک را کاهش دهند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.