ترشی انبه رضوان پس از هفت روز از نگه داشتن آن در آفتاب آماده می شود یا با درب شیشه یا با پارچه خراطینی که محکم بسته شده است برای جلوگیری از گرد و غبار و حشرات پوشانده شود.
برای توزیع یکنواخت اجزاء باید هر روز شیشه را تکان دهید (مراقب باشید اگر این کار را فقط با یک پوشش موسلین انجام می دهید).
با این حال، باید به یاد داشته باشید که آن را در طول شب یا اگر باران میبارد به داخل بیاورید.
ترشی انبه رضوان اگر در بیرون نگهداری شود، در جای تاریک خنک نگهداری شود، ماندگاری آن یک ماه است و باید در یخچال نگهداری شود.
آچار با افزایش سن شروع به تغییر بافت و نرم شدن می کند و بسیاری از مردم بافت نرمی را که با گذشت زمان به دست می آید ترجیح می دهند.
تند و تند است و همیشه مورد علاقه است. تهیه شده در روغن زیتون، سالم و خوشمزه است و به اندازه ترشی خانگی مادربزرگ خوشمزه است! تهیه شده با انبه تازه و ادویه جات ترشی جات.
افزودن روغن زیتون به همراه انبه نه تنها طعم ترشی را افزایش می دهد و بافت ترشی را بهبود می بخشد، بلکه فواید سلامتی متعددی را نیز به همراه دارد که با آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و خواص ضد التهابی آن بعد جدیدی به ارمغان می آورد.
دستور تهیه ترشی انبه رضوان خام یک چاشنی سنتی تند، تند و خوش طعم است که سال هاست در آشپزخانه هندی ساخته می شود!
در اینجا، دستور پخت سریع ترشی انبه خام را ارائه کرده ایم که سریع درست می شود و به طرز خوشمزه ای سیر کننده است!
ترشی انبه رضوان تقریبا در تمام نقاط کشور معروف بوده است. هر ایالت در هند نسخه متفاوتی از دستور پخت ترشی انبه دارد که نشان دهنده ..
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.